Skip to main content

Ontwerp- en adviesbureau Linda Gozeling is gericht op het ontwerp en de inrichting van de buitenruimte, waarbij beleving en toepassing van groen als groot inspiratiebron dient.

Het bedrijf past kennis en ervaring met beplanting en materialen toe bij het maken van integrale, eigentijdse, gebiedskarakteristieken ontwerpen voor verblijfsplekken in de buitenruimte. Hierin staan accenten in beplanting, beleving van seizoenen en eigenheid van de locatie centraal. De samenhang van elementen als bestrating, meubilair en beplanting worden in alle zorgvuldigheid op elkaar afgestemd.

Door de goede connecties met kwekerijen en hoveniers staat het bedrijf dichtbij de uitvoering en kan het voorzien in uw vraag van ontwerp tot uitvoering en onderhoud.

Ontwerp- en adviesbureau Linda Gozeling staat open voor uitdagingen in het maken van ontwerpen voor parken, landgoederen en tuinen en voert werkzaamheden uit voor bedrijven, overheid en particulieren.

Neem contact op

Voor de hovenier.

Met mijn achtergrond als hovenier begrijp ik als geen andere hoeveel werk het  is om een hoveniersbedrijf te runnen. Dat de middelen soms ontbreken en er niet altijd tijd is om een professioneel ontwerp te maken is dan ook niet gek. Daarom bestaat 90% van mijn werkzaamheden uit opdrachten voor hoveniers.

Benieuwd wat ik u voor u kan betekenen?

  • Digitaliseren van schetsen
  • Tuinontwerp
  • Beplantingsplan

Want uiteindelijk staan we samen voor hetzelfde doel, het afleveren van een uitdagende, verrassende buitenruimte.

Close Menu

ONTWERP
Uitwerking van een ruimtelijke ingreep; vormgegeven middels een plattegrond.

BEPLANTING
Het toepassen en combineren van planten; uitgewerkt in een beplantingsplan.

VISUALISATIE
Het vertalen van een idee naar een afbeelding.

Contact? Bel 06-51128565