Skip to main content

Portfolio "Beplanting"

Herinrichting woonwijk Zaandam

Herinrichting daktuin Alkmaar

Beplantingsplan tuin Haarlem

Ontwerp

Ontwerpen is kijken, zoeken, schetsen, opnieuw kijken, aanpassen, weggooien en opnieuw beginnen. Ontwerpen is schetsend zoeken naar de juiste vormen, de juiste lijnen, zoeken naar de balans tussen functionaliteit en esthetiek. Zoeken naar de juiste verhoudingen, voor uw tuin, voor een park, een plein, een landgoed of begraafplaats. Het plaatsen en toepassen van verharding, water, bomen en planten. Ontwerpen is het verwezenlijken van dromen en ideeën, het door hakken van knopen, het verder durven kijken dan wat er al is. Ontwerpen is een proces, een proces van kijken, zoeken en aanpassen. Ontwerpen is durven.

Durft u het aan? Neem dan contact met ons op voor een nieuw ontwerp.

Beplanting

Beplanting combineren is zoeken naar kleuren, texturen, hoogtes en bloeitijden. Beplanting brengt sfeer, is romantisch, soms chaotisch. Beplanting zorgt voor afscheiding, werkt verbindend, structurerend, leidend, of benadrukt. Combineren van planten is spelen met bladtexturen groot, gelobd, ingesneden en fijn. Combineren van planten is verven met bloemkleuren, lila, roze, wit, geel en groen, alle kleuren mogen er zijn. Combineren van planten is keuzes maken, keuzes maken voor de optimale beleving. De beleving versterkt door de seizoenen. Herfstkleuren, lentegeuren, zomerse bloemen en winterse silhouetten. Beplanting is beleving, beleving van de tuin, de kracht van het ontwerp.

Visualisatie

Soms heeft u een idee, een idee geschetst op papier. Een paar harde lijnen, recht en gebogen, een beeld voor ogen. Nu nog het overbrengen, overbrengen van het idee naar de klant, op papier, 3d of een impressie. Een aantal middelen ontbreken om het doel te behalen. Samen kunnen we er voor zorgen dat we het doel kunnen bereiken. Want uw doel is ook ons doel.

Close Menu

ONTWERP
Uitwerking van een ruimtelijke ingreep; vormgegeven middels een plattegrond.

BEPLANTING
Het toepassen en combineren van planten; uitgewerkt in een beplantingsplan.

VISUALISATIE
Het vertalen van een idee naar een afbeelding.

Contact? Bel 06-51128565